Uw veiligheid,
onze specialiteit

Inbraakbeveiliging

Een goed beveiligd huis is geen overbodige luxe. 

CDG kan voor u een volledig alarmsysteem installeren, uitgerust met een centrale waarop verschillende detectoren kunnen worden aangesloten, zoals bewegingssensoren of branddetectoren en een alarm (sirene, knipperlicht, enz.). Deze alarmsystemen kunnen ook gebruikt worden om gas, brand of water te detecteren.

Hierbij zijn verschillende opties mogelijk. Zo kan ervoor gezorgd worden dat u meteen wordt verwittigd in geval er sprake is van een alarm of melding bij u thuis of in uw bedrijf.

Daarnaast kan uw alarmsysteem ook aangesloten worden op een 24/24u bewakingscentrale. Dit is een meldkamer die permanent bemand is met operatoren die de signalen van uw systeem verwerken en zo eventueel de hulpdiensten kunnen verwittigen.

Hiervoor werk ik samen met de meldkamer ‘Oktopus’. Sensoren en detectoren bied ik u aan van erkende merken. Ik selecteer voor u de meest gebruiksvriendelijke producten en sta u uiteraard bij met professioneel advies.

Bij mij bent u dus verzekerd van een alarmsysteem op maat. Ik bekijk samen met u de beste opties voor uw woning of bedrijf en kan, indien u dit wenst, uw alarmsysteem ook volledig integreren in een domoticasysteem. De perfecte combinatie van comfort en veiligheid!

Contacteer mij gerust voor meer informatie of een gratis offerte. Ik kom dan zo snel mogelijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons